Tegenstander: Zv. Margriet
Spelers: Simon (K), Martijn, Ralph, Jasper, Kees, Wouter, Jens
Datum: 21 april 2008
Competitietype: Vriendschappelijk 2007/2008
Leuke pot voetbal.!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Een bekende tegenstander waar we regelmatig tegen moeten spelen.. de vorige wedstrijden waren altijd spannend.. zo ook deze avond.. het ging goed gelijk op.. Elke keer als de ene partij scoorde, scoorde daarna wel weer de andere partij. de eindstand bleef dan ook gelijk..

Martijn was deze avond goed in vorm, en scoorden de 1ste 2 doelpunten voor The Incredibles deze wedstrijd, daarna mocht Jasper uit een individuele actie nog scoren.. en natuurlijk scoorde .... (ik noem ze naam al niet eens meer) ook nog zijn nodige doelpuntjes, waardoor hij nu in de Topscoorderlijst: "Vriendschappelijk" boven jens komt te staan.. Hij had er deze avond meer kunnen scoorden maar hij wist de bal niet in het lege doel te krijgen (stond 1mannetje bij de 2de paal) van een halve meter afstand..

Zoals gezegt een gelijk opgaande wedstrijden, met grote kansen voor beide partijen. het was gewon een lekkere wedstrijd om te spelen, zo willen wij er wel meer spelen..

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

3x Martijn van Roosmalen
2x Ralph van Heijst
1x Jasper van der Schoof
Eindstand: Zv. Margriet [6 - 6] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2019
SimSte Productions