Tegenstander: New City
Spelers: Simon (K), Ralph, Luke, Rob, Pascal, Martijn
Datum: 16 februari 2008
Competitietype: TopCompetitie 2007/2008
Relatief goede Prestaties
Van onze Verslaggever Ralph (Nr. 5) icm Co-Writer Simon (Nr. 1)
RIJEN, Door veel afwezige, hebben twee nieuwe spellers hun debuut gemaakt in de top competitie.
Luke de Jongh en Pascal Graafmans wilden ons team versterken na afwezigheid van Jasper, Wouter, Kees en Jens.

We begonnen deze wedstrijd defensief en daardoor kon New City eigenlijk vrijuit voetballen. Het lukte New City in het begin niet tot serieuze kansen te komen doordat wij goed stonden te verdedigen. Door een aantal individuele acties kon New City toch op voorsprong komen, dit na ongeveer 12 minuten spelen.

Waar New City dacht makkelijk over ons heen te lopen dachten wij daar anders over. Ralph, die goed gebruik maakte van schoonheids foutjes van New City, kon voor de Incredibles een doelpunt scoren. Telkens als New City wist te scoren hadden wij wel een antwoord. Met name door een zeer goed debuut van Luke en Pascal konden zij ook voor een paar doelpunten zorgen. Rob die zichzelf moe had gespeeld overdag tijdens veldvoetbal, kon al slingerend ook nog een doelpuntje mee pikken.

Verdedigend stond het vandaag ondanks het vrije spel van New City goed, door te zorgen dat er altijd een mannetje achterin stond werden er veel kansen voortijdig onderschept. Ook dode spelsituaties werden goed opgevangen. Helaas kun je soms ook te Defensief zijn zoals te zien was bij een Hoekschop voor New City, Keeper Simon dacht de bal met een ferme Vuiststoot voor het Goal weg te boxen, echter belande deze in de voeten van de Tegenstander waardoor ze vol schot hadden door het midden en daaruit wisten te scoren.

Toch konden wij er niet in slagen om het doelsaldo op een gelijke hoogte te schieten.
Aan het einde van de wedstrijd werd het door vermoeidheid een beetje ongecontroleerd voetbal. Doordat wij maar één wissel hadden wist New City iets voor tijd uit te lopen tot de eind uitslag van 7 - 11.

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

3x Ralph van Heijst
2x Luke de Jongh
1x Rob Hermans
1x Pascal Graafmans
Eindstand: Zv. the Incredibles [7 - 11] New City
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions