Tegenstander: Zv. Margriet
Spelers: Simon (K), Ralph, Jens, Jasper, Martijn, Wouter
Datum: 29 oktober 2007
Competitietype: Vriendschappelijk 2007/2008
Mark Pijpers bepaald de wedstrijd
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Altijd leuke wedstrijden als wij tegen ZV Magriet moeten spelen, alleen is er altijd 1 nadeel, dat is dat ZV Magriet Mark P. hebben.. hij bepaalde deze wedstrijd dan ook dmv van veel doelpunten.. Keeper Simon had hier geen antwoord op, zo ook de verdediging.

Maar we konden toch de tegenstander bijhouden met scoren dmv Jens en net zoals altijd Ralph. Jasper had deze wedstrijd ook weer zijn 5 minuten of fame door in die tijd te scoren en een assistje te geven.

De vervanger van onze superspits Matje (Engin) deed hetzelfde als wat Matje altijd deed, Niet scoren =P .. Maar Matje zat deze wedstrijd wel langs de kant om enkele mensen uit hun spel te halen (maar dan wel van ons team).

Maar toch een leuke wedstrijd waar van alles in zat zoals bijv. een doelpunt uit een vrije schop die onterrecht werdt afgekeurd!

Scorende mensen: Ralph (3x) Jens (2x) Jasper (1x)

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

3x Ralph van Heijst
2x Jens Groeneveld
1x Jasper van der Schoof
Eindstand: Zv. Margriet [9 - 6] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions