Tegenstander: Zv. Segeren
Spelers: Simon (K), Ralph, Wouter, Kees, Jasper
Datum: 14 september 2007
Competitietype: Vriendschappelijk 2007/2008
Kees leerd voetballen via "YouTube"
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Pa Schoof zat ooit bij Segeren (in zijn jeugd) dus het waren oudere mannen. en voetballen konden ze!
Een team dat elkaar heel makkelijk vond in het veld. Jasper was nog even in shock omdat hij gelijk een zeer mooie panna tussen zijn benen kreeg. De 1ste helft was voor Segeren, met mooie combinaties. daar konden wij nog wel wat van leren..

In de 2de helft kwam Segeren gelijk met ons te staan, het verlies leek daar maar dat verandere.. Segeren was moe gestreden, Hierdoor kwamen wij beter in ons spel. doormiddel van snelle counteraanvallen en op zijn tijd met mooi combinatie voetbal wisten wij de voorsprong uit te breiden.

Ralph wist de goal weer is te vinden.. hij wist maar liefst 7x de bal over de doellijn te brengen. Kees had voor deze wedstrijd veel voetbalfilmpjes op YouTube gekeken want hij deed dingen die niemand hem nog zag doen hiervoor!!

als wij deze lijn doortrekken in de competitie moet het denk goedkomen dit seizoen. Woensdag staat weer een lastige wedstrijd op het programma, Wouter kan niet bij deze wedstrijd zijn omdat hij op school-kamp is.. dus Woensdag iedereen FIT!

---
Gescoord:
Ralph (7x), Wouter (3x)

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

7x Ralph van Heijst
3x Wouter Gerritse
Eindstand: Zv. the Incredibles [10 - 6] Zv. Segeren
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions