Tegenstander: Badda Bing
Spelers: Simon (K), Ralph, Martijn, Kees, Jasper, Wouter, Matthijs, Jens
Datum: 22 oktober 2007
Competitietype: Beker 2007/2008
Ralph:"wij hebben 10 kansen niet benut&q
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Deze wedstrijd hadden we een kompleet team, dus 3 wissels. dit was misschien ook wel nodig tegen Badda Bing, die toch in de hogere competities speelt. Omdat wij wisten dat ze beter waren gingen wij gewoon vol in de verdediging om de score zo klein mogelijk te houden en er zelf met een counter uit te kunnen komen. Er was wel veel publiek naar deze wedstrijd toe gekomen, er zat toch aardig veel man op de tribune voor onze begippen.

Toen de wedstrijd begon stonden we ong. met alle Incredible Spelers in onze eigen cirkel te verdedigen, Het ging opzich nog niet eens zo slecht, ze wisten in de 1ste helft maar 4x te scoren. We hadden bijna een paar mooie counter-aanvallen maar Ralph kreeg de bal niet altijd even makkelijk mee, zodat de snelheid er alweer uit was.

In de 2de helft kwamen wij met vlagen meer aan voetballen toe, en dat werd dan ook beloont met een doelpunt (Ralph scoorde die, Wie anders zou je zeggen), maar Jasper kreeg toch ook 3x scoren, maar liet dit na, vooral op de voorzet van Wouter had deze aanvoerder moeten scoren, maar de bal was net achter hem zodat hij de bal niet op doel kreeg.
De tegenstander wistn in de 2de helft 6x te scoren. en zo kwam de eindstand op 1-10. vooraf hadden we ook gezegt van als we maar onder de 10 blijven, en dat is dan ook wel gelukt.

In een interview met Ralph, zei deze doeltreffende speler zei het volgende:"Wij hebben 10 kansen niet benut, dus wij hadden kunnen winnen met 11-10, maar dit lieten wij na".

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

1x Ralph van Heijst
Eindstand: Badda Bing [10 - 1] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions