Tegenstander: Govers
Spelers: Simon (K), Wouter, Ralph, Jasper, Matthijs
Datum: 29 november 2007
Competitietype: Competitie 2007/2008
Inspelen kost ons de kop.!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Voor dat de wedstrijd begon ging het al fout aan onze kant. Een "botsing" tussen Simon en Martijn. Dit pakte niet goed uit voor de laatst genoemde. Hij kon niet beginnen aan de wedstrijd door een enkel blesure!

We hadden dus geen wissel. Dit brak ons op.. In het begin van de wedstrijd stonden we met 0-2 achter, dit werd later in de wedstrijd goed gemaakt door 2 afstandschoten van Wouter op 2x aangeven van Jasper.

Het werd helemaal erg toen wij op 2-3 achterstand kwamen, we konden niet meer. Zoals Wouter de volgende dag aangaf: Veelste aanvallend gespeeld, hadden gewoon rustiger moeten spelen en op de kansen wachten.

Met ons 5 minuten op de klok ging Ralph op solo tour, hij paseerde 1 mannetje, nog 1 mannetje, hij keek is rond.. dan maar het volgende mannetje. keer kappen, door 2 mannetjes heen.. en maar is een keer dat balletje in het netjes schieten.. gelukkig 3-3 ! Meer zat er niet in voor ons op deze late avond!Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

2x Wouter Gerritse
1x Ralph van Heijst
Eindstand: Zv. the Incredibles [3 - 3] Govers
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions