Tegenstander: Bonaparte 2
Spelers: Simon (K), Jens, Ralph, Robert, Kees, Jasper
Datum: 19 september 2007
Competitietype: Competitie 2007/2008
beter 1 goal dan 10 kansen missen..
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Bonaparte II is altijd moeilijk.. deze keer hadden wij Robert gevraagt om met ons meej te doen omdat wij een aantal afmeldingen hadden.

Een kwartier voor de wedstrijd was iedereen in de kleedkamer behalve Ralph want die d8 dat we pas om 22uur moesten ipv 20uur. maar hij was er nog voor de scheids om zijn fluit blaaste.

Dit was alleen weer zo`n wedstrijd dat de ballen er niet in wouwden. wij hadden echt veel kansen nodig om te scoren.. dit maakte de wedstrijd wel spannender maar niet leuker voor ons.. de frustaties bij onder andere Jens kwamen naar boven. zelf als we met 3e voor de keeper van de tegenstander stonden kregen we hem er niet in..
terwijl de tegenstander natuurlijk weer al het geluk van de wereld had.. en scoorde een paar geluk treffers.

de wedstrijd ging opzich gelijk tegen elkaar op.. tot in de 2de helft, in die helft konden wij elkaar ook makkelijker vinden. de tegenstander gooide het meer op de aanval zo dat er achterin gaten viel van een half veld.. naar vele kansen verprutst te hebben wisten we uiteindelijk dan toh een nog een par keer te scoren en wonnen we de wedstrijd met een ruime zegen (8-4).

In een diepgaand interview gaf Ralph zei Ralph:" Ik speelde deze wedstrijd weer even slecht als altijd. dus blijf constant". ook had Ralph nog zware kritiek op de leiding. de leiding reageerde totaal niet geschokt op deze reactie van Ralph omdat alles gewoon goed geregeld was.. Ralph werd verwezen naar de 2 website's waar de wedstrijd datums+tijden al een half jaar opstonden.

Vervolgends komt daar nog bij dat in de MSN-Naam van Jasper de volgende wedstrijd staat aangegeven..!

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

4x Jens Groeneveld
2x Ralph van Heijst
2x Robert van Reijthoven
Eindstand: Bonaparte 2 [4 - 8] Zv. the Incredibles
Klik hier voor een Multimediaal Verslag, in de vorm van Foto's / Video's / etc.
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2019
SimSte Productions