Tegenstander: Heymans
Spelers: Simon (K), Wouter, Robert, Jasper, Kees, Robin
Datum: 20 augustus 2007
Competitietype: Competitie 2007/2008
Heymans te sterk voor Incredibles..!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Op voorhand al een lastige wedstrijd. en dat bleek ook tijdens deze wedstrijd. Door weer veel afmeldingen (Ralph etentje,Matje en Jens stage buitenland, Martijn rugblesure) moesten we weer een oproep doen aan onze Feyenoordmannen uit Rijen.

Door ons elke keer flink onder druk te zetten en goed verdedigen konden wij vrij weinig. In de 1ste helft ging het nog leuk tegen elkaar op. De ruststand was 3-3 (Zelfs Jasper scoorde weer).

In de 2de helft gingen we teveel voor de bal en gingen steeds sneller naar voren toe. Dit leide een paar keer tot een man minder situatie in de verdediging, en als je dan iemand als Rens Vos tegen je hebt, ben je weg.. hij wist het doel enkele malen goed hard te raken. Robin (onze Pinchshitter) wist maakte nog een geweldige (Veld-)tackele op de bal en wist zo een schot te voorkomen van de tegenstander. In de 2de helft kregen we nog een paar grote kansen door Wouter en Robin, ze wisten deze opgelegde kansen niet te verzilveren. Toen scheidsrechter Toon afloot was het 12-5 voor Heymans, die met deze overwinning steviger op de 1ste plek belandt.

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

2x Wouter Gerritse
2x Robert van Reijthoven
1x Jasper van der Schoof
Eindstand: Heymans [12 - 5] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions