Tegenstander: Avond Hockeytoernooi
Spelers: Simon, Jasper, Wouter, Robin, Mirjam, Myrthe
Datum: 15 juni 2007
Polo's,Stokken en Ballen
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Vrijdagavond, een mooie avond om te hockeyen.!! jaja uw ziet het goed: Hockeyen.. met een half Incredible team en onze friends gingen we naar de hockey velden om het AvondHockeytoernooi te spelen. We hadden gewoon ons zaalvoetbalteneu aan met daaronder de welbekende Hockeypolo met opstaandekraag (om niet uit de smaak te vallen bij de andere teams).

De eerste wedstrijd ging al gelijk goed, vooral Simon had talent tegen alle verwachtingen in (hij had zijn stok onder controle). er zat zelfs een beetje zaalvoetbalspel in, iedereen stond goed opgesteld.

De 2de wedstrijd ging net verloren met 1-2, met een goal van Myrthe op aangeven van Jasper (Broer Zus combinatie die dodelijk is). Het ging wederom weer goed, met soms mooie 1-2tjes.

De 3de wedstrijd was minder, we moesten dan ook tegen dronken hockeyers. We werden hier met 0-4 afgedroogd.

De laatste wedstrijd werd zelfs door ons gewonnen, we versloegen de tegenstander met 1-0. Myrthe met de tip-in die werd aangegeven door de backhand slag van Jasper(weer een dodelijke combinatie voor de tegenstander)

Dus mocht onze zaalvoetbalcarriere mislukken, dan kunnen we altijd nog gaan zaalhockeyen.!

Foto Verslag: HockeyAvond
Eindstand: Avond Hockeytoernooi [0 - 0] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions