Tegenstander: AC DOC Toernooi
Spelers: Simon, Jasper, Wouter, Ralph, Kees, Robin
Datum: 9 juni 2007
Prijzenkast vult zich..!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Een dag vol met zaalvoetbal, de tegenstanders waren allemaal wel een klasse tot paar klasses beter dan ons, maar dat kon de pret niet drukken. Met een sportieve instelling gingen we elke keer het veld op om verslagen te worden. maar met tijden speelden wij ook zelf hoogstaand zaalvoetbal, met mooie combinaties. de groepswedstrijden hadden we allemaal verloren en zo moesten we strijden om de laatste plaatsen van het toernooi..!

In de laatste wedstrijd stonden we met 1-2 achter, toen Ralph werd "onderuitgehaald"(zoiets heet ook Swalbe). Penalty.! Aanvoerder Jasper had besloten dat Wouter hem mocht nemen maar Ralph wou hem ook graag nemen. dus nam Jasper hem zelf maar. Iedereen dacht dat die ging missen..! maar neej hoor, zo ervaren als hij is schoot hij hem snoeihard door het midden.. 2-2 was de eindstand dus moesten er 3 penalty's genomen worden. Jasper, Wouter en Ralph moesten dit klusje gaan klaren. Jasper miste deze keer maar Ralph en Wouter scoorde. de tegenstander miste zelfs 2x, dus wij hadden dan eindelijk een wedstrijd gewonnen, en we waren geen laatste geworden..!! De Doppen gingen van de bierflessen af om dit te vieren in de kleedkamer en het cafe.

Bij de prijsuitreiking kregen we de 1-na-kleinste beker van het toernooi. SCR Tilburg had het toernooi gewonnen. Maar de grootste beker was voor ons.. The Incredibles kregen de Sportiviteitsprijs van het AC DOC toernoei, omdat wij ons keurig hadden gedragen en de beslisseningen van de scheidsrechters accepteren.

Zodoende is onze prijzenkast gevult met 2 blinkende bekers, waarvan 1 nog even gerepaird moet worden omdat Kees hem in stukjes wou verdelen onder de spelers.Uitslagen
ZV. the Incredibles [0-4] Ecco
't Vermaeck [5-1] ZV. the Incredibles
Knippen bij Yvonne [10-2] ZV. the Incredibles

ZV. the Incredibles [2-4] Shooters
Ecco [2-2] ZV. the Incredibles (Winst na Penalty's (1-2))

Topscoorders
1. Ralph 4
2. Wouter 3
3. Jasper 1
Eindstand: AC DOC Toernooi [0 - 0] Zv. the Incredibles
Klik hier voor een Multimediaal Verslag, in de vorm van Foto's / Video's / etc.
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions