Tegenstander: Bonaparte 2
Spelers: Robin, Jasper, Wouter, Ralph, Kees, Robert
Datum: 22 juni 2007
Wedstrijd duurt 1 minuut te lang voor ons..!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Deze wedstrijd moest gewonnen worden, er was geen andere optie. Maar dit moest eerst nog maar is gebeuren.

We begonnen de wedstrijd goed, alles liep gesmeerd. Het niveau lag aan onze kant hoog.! We speelden goed samen en zo kwamen we verdient op voorsprong. In de rust stonden we gewoon 4-1 voor, niks aan de hand. De tegenstander d8 dat ze met 10-1 zouden ondergaan.

De 2de helft begonnen we vrij goed, en we bouwden onze voorsprong uit tot 6-1. Er kan niks meer mis gaan zou je denken.. Dat kan dus wel..! De tegenstander scoorden een paar keer en ze kregen het vertrouwen terug. Ze scoorden opeens de ene na de andere goal tot dat ze op gelijke hoogte met ons kwamen (6-6). Niemand snapte het, maar er moest iets gebeuren, met bloed zweet en tranen konden we nog 1 goal maken. 7-6. Dit was helaas niet genoeg, in de allerlaatste minuut scoorden de spits van Bonaparte II. 7-7 gelijkspel dusz..

Deze wedstrijd hadden we gewoon moeten uitspelen. In de 2de helft waren we teveel bezig met goals proberen te scoren. Hier maakte Bonaparte II dus goed gebruik van door te counteren. We hadden zeker verdient om te winnen door zeer goed spel (in de 1ste helft vooral).

Door dit gelijk spel zullen we waarschijnlijk 2 plaatsen terug vallen in de ranglijst.
Eindstand: Zv. the Incredibles [7 - 7] Bonaparte 2
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2019
SimSte Productions