Tegenstander: Hultermans
Spelers: Simon, Jasper, Wouter, Martijn, Ralph, Kees, Sylvano
Datum: 13 juni 2007
Huurling haalt overwinning binnen..!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Toen we de tegenstander aan het bekijken waren vielen ons gelijk 2 spelers op: Jelle en Bram. 2 goede spelers die normaal niet bij Hultermans speelden. maar wij hadden deze wedstrijd ook een huurling genaamd: Sylvano.

Dit was misschien we de doorslaggevende factor, hij nam gelijk de regie over van de aanvoerder en liet ons een heel ander zaalvoetbal spelen dan normaal. vooral het woord 2de paal is vaak gevallen.

Het was een zeer lastige wedstrijd omdat we steeds onder druk werden gezet door Hultermans. we konden niet goed voetballen, vooral Jasper niet want omdat hij helemaal zijn dag niet had, hij heeft deze wedstrijd 1 goede bal geraakt (doelpunt in 2de helft). Uitblinker van onze kant was toch wel Sylvano die alleen voor deze wedstrijd was gehuurd. We kwamen verrasend op 2-0 voorsprong en gingen de rust in met 2-1. In de 2de helft hadden we afgesproken om nog dichter op de man te verdedigen want anders zou het fout gaan, gelukkig ging het niet fout, we scoorden er een paar doelpunten bij door Ralph en Wouter. met een paar doelpunten voorsprong ging Hultermans alles op alles zetten om nog te winnen, dit was vergeefs want toen de klok op 0:00 stond hadden The Incredibles weer gewonnen. met nog 2 wedstrijden te gaan hopen we de 3de plaats vast te kunnen houden, maar dit gaat heel moeilijk worden.


Doelpuntenmakers:
Wouter (2x), Jasper (1x), Martijn (1x), Ralph (1x), Sylvano (1x).
Eindstand: Hultermans [3 - 6] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions