Tegenstander: ZVVZ 't Vermaeck
Spelers: Simon, Jasper, Martijn, Wouter, Mark
Datum: 6 juni 2007
Simon red de avond
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, We moesten voor ons tegen een onbekende tegenstander. Dus dan is het altijd lastig in te schatten hoe goed ze zijn. Wij hadden dit keer geen wissels, dus konden niet al te gek doen. Gelukkig was onze camera- man er wel bij.
De tactiek van de tegenstander was snel bekend, keeper komt mee op, speelt naar de buitenkant en die gooit hem voor de pot. Wij wisten van de uitkomende keeper 2x te profiteren omdat hij balverlies lijden. We dachten met een 2-0 voorsprong de rust in te gaan totdat de tegenstander nog 2x scoorden.
In de 2de helft hadden wij nog een paar mooie (lange) combinaties, maar dit leiden niet tot doelpunten. Mark wist de onderkant van de lat nog te raken, waar Wouter elke keer over de lat heen schoot. Simon was deze avond onze redder in nood, wij wist een paar ballen tegen te houden die niemand anders had tegen kunnen houden. In de laatste seconden was de aanvaller van de tegenstander aan ieders oog ontsnapt en stond 1 tegen 1 tegen Simon. Maar Simon wist zijn inzet te keren.
Het was een gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan bij de kanten, als je het als neutrale toeschouwer zou bekijken is het een terechte uitslag.

Video Verslag: ZVVZ. 't Vermaeck
Eindstand: Zv. the Incredibles [2 - 2] ZVVZ 't Vermaeck
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2019
SimSte Productions