Tegenstander: Sportcafé Rijen Gold
Spelers: Simon, Jasper, Wouter, Mark, Kees, Matje
Datum: 21 mei 2007
Afscheid Matje zonder punten.
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Als je tegen de kampioen van vorig seizoen moet weet je gewoon dat het zeer lastig gaat worden, en dat werd het dan ook.

Bij Sportcafe Rijen Gold wisten ze elkaar zeer goed te vinden. Ze wisten gewoon waar iedereen stond en speelde ook nog is in een vrij hoog tempo. Wij konden hier weinig tegen beginnen en ze scoorde dan ook al na een paar minuten via de voeten van Jasper door de benen bij Simon. 0-1. Daarna nog een schot die aangeraakt werd door Matje. 0-2 daarna vond Sportcafe Rijen het even genoeg, en gingen het rustiger aan doen. Zo kon Jasper ter hoogte van de middellijn nog prachtig zijn tegenspeler uit spelen dmv een draail, daarna volgende een voorzet maar Matje miste. Niet veel daarna de zelfde situatie, Jasper gaat tegenstander voorbij, voorzet op Matje, maar nu scoorde hij gelukkig wel. De tegenstander vond het wel opvallen dat Simon alleen maar de moeilijkste en hardste ballen tegenhield. Dus hun verandere hun tactiek waarna het voor ons over was met de pret, ze scoorde de ene na de andere tegengoal en begonnen ons zelfs te dollen. Wij konden er nog een paar keer met een snelle counter uitkomen maar de goals bleven uit.

Dit was tevens Matje's laatste wedstrijd omdat hij voor een half jaar op huurbasis naar het Spaanse zaalvoetbalteam "ZV. Lanzarote" gaat. Wij van ZV. The Incredibles wensen hem daar alle sterkte en plezier toe.

Doelpuntenmaker: Matje (1x)
Eindstand: Sportcafé Rijen Gold [11 - 1] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2019
SimSte Productions