Tegenstander: Sportcafé Rijen 2
Spelers: Simon, Jasper, Wouter, Ralph,Matje, Martijn, Mark.
Datum: 9 mei 2007
SC2 een maatje te groot.!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Net zoals vorige keer werden we gelijk flink onder druk gezet. Dat was de vorige keer een goed teken, maar omdat de tegenstander nog niet helemaal was opgewarmd kon Jasper de bal onderscheppen van "kleine" Bram, en zo counteren.. alleen Ralph was verder, samen liepen ze op de eenzame keeper af.. Jasper deed eerst een paar keer fake schieten, maar besloot toch om de bal maar in de touwen te schieten..! 1-0. Uit vorige wedstrijden is gebleken als Jasper 1x gescoord dan verliezen we..

De tegenstander kwam per minuut beter in hun spel en wij werden steeds verder naar achteren gedrukt. We kwamen niet aan ons spel toe omdat de opbouw van achterin niet lukte omdat er te weinig werd vrijgelopen door de voorhoede.

Door slecht man dekken aan onze kant liep de achterstand steeds verder op, tot 1-5 toen het laatste fluitsignaal klonk. We kregen deze wedstrijden heel weinig kansen, hooguit 5 of 6. Een kans was bijvoorbeeld een schot van Ralph op de paal die terug kwam in de voeten van Jasper, maar die kon er verder niets mee doen. Matje wist zelfs nog de binnenkant van paal te raken na een voorzet dwars door de verdediging heen van Ralph. De laatste en misschien wel grootste kans was van Jasper, hij had de verdediger en de keeper op de grond liggen na een fake schot, en kon de bal zo erin pissen, maar de keeper had denk teveel Redbull op voor de wedstrijd en wist met een super snelle reactie de bal uit het doel te werken.

Al met al geen goede wedstrijd maar wel een leerzame. We konden deze keer niet de scheidsrechter de schuld geven. Na de wedstrijd legde Wouter nog uit hoe het de volgende keer wel moet, dus ik hoop dat jullie goed op hebben gelet.!

Doelpunten makers: Jasper (1x)
Eindstand: Zv. the Incredibles [1 - 5] Sportcafé Rijen 2
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions