Tegenstander: Antilopen
Spelers: Simon , Martijn , Jasper , Wouter, Mark
Datum: 25 april 2007
Aangekochten talenten bewijzen zich..!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Voor de wedstrijd schrok iedereen dat we geen wissels hadden en verklaarde Jasper voor gek, maar Jasper zei dat hij precies wist wat hij deed. Hij (Jasper) had alle gescoute talenten (Martijn, Wouter en Mark) opgetrommeld voor deze belangrijke wedstrijd.

In het begin van de wedstrijd kwamen we flink onder druk te staan. We kwamen niet aan voetballen toe. Het was dus wachten op het eerste tegendoelpunt en die viel dan ook. Wat later in de wedstrijd kwamen we dan toch aan voetballen toe en hoe!! Met geweldige combinaties voorin wisten de spits en middenvelder te scoren. Vooral Mark had deze avond schitterende acties, hij ging helemaal los en liet de tegenstander verschillende keren in het niets staan. Door de hitte en geen wissels gingen Martijn en Jasper om de beurt na voren, als dit kon tenminste want Wouter had er zin in en was bij elke aanval betrokken. Bij elke bal verovering was hij als eerste weg om de aanval op te zetten of af te maken, zelfs een 1-op-1 situatie tegen de keeper maakte hij op mooie wijze af. Zelf Jasper wist zijn doelpunt te maken met een hard afstandschot.

Zo gingen we met een kleine voorsprong de rust in, we wisten wel dat we door moeten gaan want anders zou het niet goed aflopen.

In het begin van de 2de helft ging het aardig gelijk op. Wij lieten veel kansen liggen en zo kon de tegenstander steeds dichterbij komen. Maar daar bracht Mark verandering, met een pussy-shot wist hij de keeper te passeren(Keeper liet hem door zijn handen glippen). Dit was het breekpunt in de wedstrijd. Nu kwamen we helemaal los en liepen steeds verder uit. Mental Coach Jens was er helemaal sprakeloos van geworden. Jasper had al een paar keer op goal geschoten tot het moment dat hij de bal hard in de kruising punterde en zo zijn 2de van de avond maakte. Hij had er nog een paar meer kunnen maken, maar Wouter moest natuurlijk zijn topscoorders positie in de gaten houden. Mark wist in de laatste paar minuten nog te scoren met een zeer mooi stifje over de keeper heen. We wisten op deze manier de score op 10-3 te brengen, met nog een paar minuten te spelen wisten we dat we gingen winnen, en dat deden we dan ook!! Simon die een hele stabiele wedstrijd keepten wist verdere tegendoelpunten te voorkomen om zo het doelsaldo op peil te houden.

Dit was denk onze beste wedstrijd tot nu toe, met goed, snel en slim voetbal..! Door deze overwinning blijven we meedoen aan de top.

Doelpunten makers: Mark (4x) Wouter (3x) Jasper (2x) Martijn (1x)
Eindstand: Antilopen [3 - 10] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions