Tegenstander: 3x Niks
Spelers: Simon, Martijn, Jasper, Wouter, Matthijs Ralph, Mark
Datum: 4 april 2007
Scheids kan wedstrijd niet doen kantellen.
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, De laatste wedstrijd van het seizoen, een wedstrijd met een doel, namelijk 5de worden in de competitie.

De scheids wouw net het start schot geven voor de wedstrijd maar werd onderbroken omdat Ralph zijn intrede deed in de zaal.

Het was een vrij moeizame wedstrijd waar scoren moeilijk was. er werden in het begin een paar mooie steekballen gegeven, maar die kwamen niet altijd aan. In een tegenaanval wist Ralph de bal dmv een prachtige steekpass op maat richting Matje te geven. Matje hoefde alleen zijn voet er tegen aan te zetten, maar zelfs dit was teveel gevraagd van deze spits die net terug was uit een trainings
kamp in Turkeye.

Toen ging onze "goaltjes getter" (Ralph) zelf maar op jacht. Elke bal die hij richting het doel schoot zat, zo was de stand opeens 0-2 in ons voordeel.
Mark dacht wat Ralph kan, kan ik ook. alleen scoorden hij er 1 en bracht de stand op 0-3 in ons voordeel. dmv een fout van Wouter kwam 3x niks net voor de rust terug op 1-3.

In de 2de helft had de aanvoerder de taktiek veranderd, maar deze pakte niet uit zo als hij had gehoopt. en viel later in de 2de helft terug op het oude systeem. Ralph vond 2 doelpunten van zijn kant nog niet genoeg, en ging op zoek naar zijn 3de goal van de avond, toen die gemaakt hoefde hij er nog maar 1tje te scoren om op een totaal van 30 doepunten te komen. je zal het niet geloven, maar het lukte hem.

Maar zo makkelijk kregen we de winst niet, het werd nog spannend toen 3x niks twee keer wist te scoren door fouten van Martijn en Wouter (zelf eerlijk toegeven.)

De scheidsrechter zat ons ook niet mee deze wedstrijd, en floot toch in het voordeel van 3x niks. een paar feiten op een rijtje: De bal mocht bij ons wel van achteren worden afgepakt (4x gebeurd), de tegenstander mocht wel liggend doorvoetballen wij 2x niet. maar desondanks kon de scheidsrechter ons niet afhouden van een verdiende 5de plaats in de competitie

Zo was het toch nog een nipte overwinnen voor The Incredibles.
Het was geen mooie wedstrijd maar wel een nuttige..

Doelpunten makers: Ralph (4x) Mark (1x)
Eindstand: 3x Niks [3 - 5] Zv. the Incredibles
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions