Tegenstander: Govers
Spelers: Simon, Martijn, Jasper, Wouter, Jens, Ralph, Mark
Datum: 28 maart 2007
Onderschatting pakt niet altijd negatief uit!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Een zeer goede wedstrijd van onze kant. We hadden alleen een rustigere tegenstander verwacht, maar Govers begon gelijk fel aan de wedstrijd. Omdat hun zoveel druk zette kregen we opzich weinig kansen. Ralph wist 3 grote kansen te verprutsen (volgens Channah te gehaast schieten).
Maar toch wisten we de ruststand op 1-0 te krijgen door een assist van Mark op Ralph.

Om deze wedstrijd goed af te kunnen sluiten moesten we blijven spelen zoals we deden (combinaties, veel passen). Met dit Incredible goede spel gingen we op zoek naar de 2-0.. en die viel "gelukkig" ook, alweer op de naar van Ralph.

En net zoals elke wedstrijd ging Jens weer liggen... maar nu bleef ie liggen.. hij verzwikte jammer genoeg zijn enkel en moest met een brancard het veld af worden gedragen.

met 1 wissel over gingen we verder en liepen door 2 goals van alweer Ralph uit naar 4-0, een veilige uitslag.. maar Govers maakte het toch nog spannend in de laatste 10 min. ze scoorden 2 flut goals en brachten de scoren op 4-2.

Dit werd dan ook de einduitslag. het lijkt een kleine overwinning, maar het had met gemak 10-2 kunnen worden..want dit was de eerste wedstrijd dat we meer dan 5x de paal wisten te raken (ook een hele presatie!!)..!!

Doelpuntenmakers: Ralph (4x)
Eindstand: Zv. the Incredibles [4 - 2] Govers
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions