Tegenstander: Plugro Sport
Spelers: Martijn (K), Ralph, Robert, Jasper, Wouter, Rob, Luke
Datum: 22 november 2008
Competitietype: Dongense Competitie 2008/2009
Geduchte tegenstander wordt verslagen
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
DONGEN, Plugro Sport is een van onze grote concurentie om die titel in Dongen.. Dus met vol goede moed gingen wij het veld in..

Rob besloot de openingstreffer op het bord te zetten via een schot na een eigengemaakte actie, hierna werden er door verschillende mensen gescoord. Bijna iedereen mocht een doelpuntje.. behalve onze Keeper: Martijn Gerritse, die deze wedstrijd voor Simon inviel. en hij deed het bovenverwachting, een goede vervanger mocht Simon niet kunnen..

Onze voorsprong werd steeds groter en groter, maar met niet echt geweldig voetbal. Zoals we bijvoorbeeld tegen All Aqua speelden. maar toh.. we scoorden deze wedstrijd aardig veel, zonder al te veel weg te geven. Behalve toen Robert eerder wegging. Toen kregen wij een dipje.. hierin leek het even nergens meer op en er werden zo 3 doelpunten weggeven.. Hierna wisten wij nog wel een doelpuntje te scoren via luke. Hij lopte de bal over de uitgekomen keeper heen en zette zo het scorebord op 9-4 in ons voordeel.!!

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

3x Ralph van Heijst
2x Robert van Reijthoven
1x Jasper van der Schoof
1x Wouter Gerritse
1x Rob Hermans
1x Luke de Jongh
Eindstand: Zv. the Incredibles [9 - 3] Plugro Sport
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions