Tegenstander: SRC Tilburg
Spelers: Simon (K), Jasper, Ralph, Martijn, Wouter, Rob, Pascal
Datum: 19 maart 2008
Competitietype: TopCompetitie 2007/2008
Uitslag blijft beperkt.!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder)
RIJEN, Een tegenstander waar wij niet van kunnen winnen.. Dat bleek ook deze avond.. maar desondanks bleef de uitslag toh klein..

De 1ste helft begon vrij aardig.. Wij werden wel flink onder druk gezet.. Maar toh kon de tegenstander lastig scoren.. dit mede door vele reddingen van Simon, wisten ze toh 3x te scoren.. Dit vonden wij toh niet slecht, en stiekum waren misschien wel tevreden..

De 2de helft begon gelijk goed.. de tegenstander verputste de bal, waardoor Ralph in zijn 1tje op weg kon naar de doel van de tegenstander.. en hij maakte het op zijn Ralph's af.. binnen 12 seconde in de tweede helft stond het dan ook 1-3. De tegenstander mocht wederom aftrappen, maar na weer balverlies van de tegenstander kwam Jasper 1op1 op de keeper te staan.. maar hij wist de keeper niet te omzeilen en ook niet te scoren.! De tegenstander kon nog een paar keer scoren.. maar toen wij een corner kregen wist Jasper daar wel raad mee. Hij ging binnendoor, en kon er een schotje uitpersen.. de keeper kon nog redding bieden, maar de bal kwam weer terecht voor de voeten van Jasper waardoor hij met zijn tenen de bal achter de keeper kon krijgen...

De tegenstander ging een beetje dollen met ons, maar dat lukte toh niet altijd.. wij kregen toh steeds meer ruimte om te counteren. dit leide tot het 3de doelpunt!.. Jasper zette de aanval op vannaf de rechterkant en wou een voorzet geven richting de 2de paal, maar de bal werd door de tegenstander zo van richting veranderd dat hij in het doel belanden. de goal kwam op de naam van Jasper te staan.

Het is vanzelfsprekend dat ons Team beter en beter staat, Martijn wordt achterin steeds beter en wist ook vandaag de nodige keren te verbazen, zo springt hij perfect in wanneer Jasper het weer is in zijn bol krijgt om zijn positie als laatste man plots klaps op te geven, deze verdedediger is te bezig met de bal naar voren.

Gelukkig wordt hij hierbij ondersteund door het sterk groeiend middenveld, na vele wisselingen op deze posities stond hier vandaag ook weer een niet te vergeten spelers duo, met Wouter de terugzakkende middenvelder en Pascal welke juist geregeld de aanval opzocht had ook de nodige kansen gecreëerd.

Gelukkig kan Simon de Keeper steeds vaker bouwen op de vastheid achterin met terugzakkend uit het middenveld Wouter en zo ongeveer de vaste laatste man Martijn, hierdoor worden de kansen voor de tegenstander betijds opgevangen.

Al met al lijkt het dat we ons steeds beter staande houden en misschien zelfs langzaam maar zeker concurrentie bieden aan onze tegenstanders, zelfs de sterkere teams uit de Top Competitie kunnen het in de toekomst nog wel is flink moeilijk gaan krijgen tegen "The Incredibles".

Dit was de 1ste wedstrijd dat Jasper er meer wist te scoren dat Ralph.. een kleine overwinning.. maar toh niet genoeg voor de winst..

3-8 was de eind-uitslag, voor ons een goede uitslag. waar we tevreden mee kunnen zijn..

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

2x Jasper van der Schoof
1x Ralph van Heijst
Eindstand: Zv. the Incredibles [3 - 8] SRC Tilburg
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
price
10-08-2017 om 10:32
Based based in case case of of of of does compare price of viagra work for young men is primarily.

Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions