Tegenstander: Zv. the Chump
Spelers: Simon (K), Ralph, Martijn, Kees, Rob, Pascal
Datum: 8 februari 2008
Competitietype: Vriendschappelijk 2007/2008
Veel kansen door defensief spel
Van onze Verslaggever Jasper (aanvoerder)
RIJEN, Een onbekende tegenstander voor ons, maar we kenden wel wat gezichten bij de Chump. We hadden van te voren het gevoel dat ze beter waren dan ons, daardoor werd er door de coach een verdedigende tactiek bedacht. Deze tactiek kwam goed uit de verf bij deze wedstrijd.

De tegenstander had veel balbezit, ondanks het verdedende spel van onze kant scoorden ZV de Chump toch.. maar we hadden die achterstand alweer vrij snel omgebogen tot een 3-2 voorsprong door goed countervoetbal met onderandere de snelle Ralph, die een schitterende goal maakte.. hij koopte halverwege de tegenstanders helft met de keeper en een tegenstander in de rug de bal in het netje op aangegeven van een uitworp van onze keeper Simon..

In de 2de helft kregen we toh nog veel kansen dmv counters.. maar de tegenstander was trefzekerder dan ons en wist de stand weer terug om te buigen in hun voordeel (6-3). Kees had deze wedstrijd nog een paar oplevingen dmv een panna en een paar keer knap weg te draaien bij zijn tegenstander.. Rob Hermans vertelde na de wedstrijd in een interview dat hij zich steeds meer thuisv gaat voelen in de zaal en dat hij het steeds leuker vind worden.

We speelden een lekkere partij en naderhand was er geen klagen door de spelers..

Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

3x Ralph van Heijst, maar helaas scoorde hij ook 1 eigen doelpunt
Eindstand: Zv. the Incredibles [3 - 6] Zv. the Chump
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions