Tegenstander: Bonaparte Supreme
Spelers: Robert (K), Ralph, Wouter, Jasper, Martijn
Datum: 8 december 2007
Competitietype: Beker 2007/2008
Eindelijk weer een overwinning..!!
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, na 8 weken niet gewonnen te hebben, moest het deze avond gebeuren.. en dat gebeurde dan ook! een mooie 13-1 overwinning voor The Incredibles.

Het was een wedstrijd met een vast patroon: Robert kwam als keeper mee op, 2 man aan de zijkant, bal werd rondgespeeld tot er een gat viel, en dan schieten.. op deze manier kon Robert veel schoten lossen, hij maakte er maar 4. Kees had de spits positie weer ingenomen, en het ging goed deze keer: Bal aanemen, even bijhouden en afleggen, het scoren bleef uit.. Ralph wist deze wedstrijd slechts!! 3x te scoren.! hij had ook meer assistjes kunnen geven.. maar dit liet hij na.. Wouter wist de goal weer eens te vinden, na lang droog te hebben gestaan kon hij er deze avond weer 4 inschieten. Jasper kon ook nog 2 keer scoren.!

Bonaparte Supreme had deze avond 3 tot 4 kansjes gehad, deze werden gepareerd door Robert. ze wisten wel 1x te scoren met een counter aanval.

Het was voor ons in het begin even aanpassen aan het spel, maar in de 2de helft waren we helemaal gewend aan de uitkomende keeper en zo konden wij de wedstrijd relatief rustig uit spelen, zonder bijna niets weg te geven!


Doelpunten Makers (en Witte Beker Nominaties*)

4x Robert van Reijthoven
4x Ralph van Heijst
3x Wouter Gerritse
2x Jasper van der Schoof
Eindstand: Zv. the Incredibles [13 - 1] Bonaparte Supreme
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.


© 2006-2018
SimSte Productions