Vaste Keeper gedwongen stapje terug
Van onze Verslaggever Simon (Keeper nr. 1)
RIJEN, Zondag 11-11-2007 is de beslissing dan toch gevallen, iets waarvoor Simon de vaste Keeper van Zv. the Incredibles al enige tijd Vreesde.

Het team heeft zichzelf tot verbazing van menigeen geplaats als vervangend team in de TopCompetitie, dit zouden Leuke, Leerzame wedstrijden worden waarin toch het nodige verloren zou worden. Echter geldt dit Leerproces niet voor de Vaste Keeper gezien deze de eerste wedstrijd gehinderd was en zijn vervanger zo goed beviel dat het team Unaniem besloten heeft deze Speler op deze nieuwe Positie te zetten.

De vervanger in kwestie is Jens. Hij staat vooral bekend als 1 van de beste Spelers in de Spits van the Incredibles. Alleen speler Ralph is beter dan hem. Door de meevoetballende kwaliteiten wordt het spel gespeeld met 5 spelers ipv 4 wat extra kracht zet in het spel.

Jens is vanaf dit bericht ook de Vaste Keeper van the Incredibles, in eerste instantie geldt dit alleen voor de TopCompetitie maar de mogelijkheid bestaat, gezien de goede prestaties van deze nieuwe opstelling dat deze wordt doorgevoerd in de Recreatieve Competitie zodat the Incredibles zich omhoog kunnen boksen van de middenmoot naar de top.

Tevens zijn Kees & Matthijs door het bestuur vriendelijk verzocht om tijdens de TopCompetitie genoegen te nemen met een plaats op de Reserve Lijst een Plaats op de Bank van deze competitie zit er dus hoogstwaarschijnlijk voor deze Spelers niet in.
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.© 2006-2018
SimSte Productions