Vrouwen en weinig voetbal
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
TILBURG, een avondje dames voetbal (Eredivisie Vrouwenvoetbal).. vol goede verwachtingen trade wij het WillemII Stadion binnen.. de wedstrijd was al begonnen en ze scoorde gelijk..

De wedstrijd kwam niet echt op gang daarna, ze bleven elkaar aftasten (niet letterlijk jammer genoeg). FC Utrecht voetbalbalde wel wat makkelijker maar niet altijd even slim, ze zochten meestal de moeilijkste oplossing.

Maar FC Utrecht wist wel meer x in het 16meter gebied te komen dan WillemII, en dat betaalde zich uit.. een knap schot van net buiten de 16 raakte de touwen.. (0-2 voor FC Utrecht). daarna wist de uitploeg weer te scoren via een vrijschop richting de 1ste paal en een speelster van FC Utrecht wist de bal zo in te tikken. (0-3).. de Linkerspits van FC Utrecht werd vlak voor tijd neeggetrokken(20 meter van de goal), deze wisten ze knap binnen te schieten, keeper was kansloos.

na rust was de bangigheid er een beetje af.. Willem II werd iets sterker, maar nog steeds overtuigde ze ons niet.. zo werd er oak niet gescoord de 2de helft totdat Ralph een troostdoelpuntje wouw.. hij had het nog niet gezegt of de spits van FC Utrecht knalde de bal met veel effect de linker hoek in.. (0-5)..

Het was opzich geen goede wedstrijd, maar wat niet is kan nog komen.. uit bronnen heb ik begrepen dat AZ een sterk elftal heeft.. wie weet zullen we in de toekomst nog een x gaan kijken ..

Natuurlijk werdt het uitje afgesloten bij ons favoriete restaurant..
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.© 2006-2018
SimSte Productions