Mega Muziek Spektakel
Van onze Verslaggever Jasper (Aanvoerder nr. 4)
RIJEN, Zaterdag 2 juni 2007, Het Mega Muziek Spektakel. de organisatie van The Incredibles 4 friends en fun was minder te spreken over de opkomst van de eigen selectie. niemand had intresse in een avondje nederlandstalige muziek. Jasper werd opgeofferd om hier naar toe te gaan met de Friends, omdat die ook niet wilden, bleef er totaal 1 friend over en dat was onze Mirjam.

rond half 11 waren Jasper en Mirjam in de Magriethal in Rijen, niet om daar te feesten of iets, maar gewoon om de sfeer te proeven (en het bier natuurlijk). Het was vrij rustig en er waren veel lege plekken te bekennen op de dansvloer, binnen nutteloze seconden stonden we voor aan bij het podium. daarna nog even een rondje gelopen om te kijken of er nog wat bekends rond liep, maar er was amper iemand uit de Rijen, alleen Rens Vos had ik heel even gezien, onze vrienden uit Gilze (pa en ma Kemmeren) waren er. Maar ook onze Toon was als EHBO'er van de partij...

De muziek was goed, lekkere nederlandse meelallers (oa Alex gezien die ook met carnaval in de halve maan kwam /Bossie rode rozen), alleen de sfeer was niet optimaal, wel vrolijke mensen, podium zag er zeer goed uit, alleen de grote van de sporthal is dan minder.. je krijgt niet het knusse Brabantse gevoel. desondanks moest het bier natuurlijk wel geproeft worden, het bier was goed te drinken in het 0.5L glas.

Na het lekkere pilsje was het weer tijd om te gaan.. kort maar krachtig zullen we maar zeggen, we waren maar een klein half uurtje binnengeweest, dus de portier stond wel een beetje heel raar te kijken toen we het pand weer verlieten.

Als we met het hele team+friends waren geweest hadden we denk een hele leuke avond gehad.. volgende x beter..

(foto's / filmpjes komen op deze site te staan onder het kopje "Multimedia")

Mvg,
The Incredible 4 one friend en sort fun
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
Wedstrijdbeleving Plaatsen
[Naam]

[E-Mail]

[Bericht]
Smile Sad Big Smile Tongue

Velden tussen [blokhaken] zijn Verplicht.© 2006-2018
SimSte Productions