Autoschade Kemmeren / BeauXX vangt bescheiden aan
Van onze Verslaggever Simon (Keeper nr. 1)
RIJEN, Op maandag 9 september mochten de heren van Autoschade Kemmeren / BeauXX weer aantreden voor de start van een nieuw seizoen. Nadat de 2de plek vorig jaar nipt aan de neus van de club voorbij is gegaan, zijn de mannen er dit seizoen op gebrand om ook dit seizoen in ieder geval in de top 3 te eindigen.

Zoals we vaker zien aan het begin van het seizoen werd geen van de spelers gehinderd door een ernstige blessure. Wel kampt Martijn van Roosmalen naar alle waarschijnlijkheid met een gebroken middenvoetsbeentje, echter was dit voor hem geen reden om de seizoensstart aan zich voorbij te laten gaan.

De voltallige selectie trad dan ook aan tegen Knippen by Yvonne, een bekende middenmoter in de competitie. De selectie bestaat dit seizoen uit:
1. Simon van der Steen, Keeper
4. Jasper van der Schoof, Aanvoerder
2. Martijn van Roosmalen
3. Kees van Tooren
5. Wouter Gerritse
6. Ralph van Heijst
8. Matthijs Ruiters
10. Jeroen van Roosmalen

Deze beproefde receptuur gaat er hopelijk ook dit seizoen voor zorgen dat de sponsoren Autoschade Herstel Kemmeren Rijen en BeauXX ook dit jaar tevreden kunnen zijn met het resultaat. Na de 1ste Top 3 notering uit de geschiedenis van Autoschade Kemmeren / BeauXX was er bij beide partijen geen twijfeling omtrent de verlenging van het sponsorcontract.

Gedurende de wedstrijd was het duidelijk dat de spelers weer een beetje aan elkaar moesten wennen, passing ging niet altijd even goed en ook het doel werd met regelmaat groter ingeschat dan daadwerkelijk het geval was.

Toch wisten de mannen voldoende weerstand te bieden tegen Knippen by Yvonne en is er zelfs een overwinning in zich geweest, na de inmiddels alom bekende succesformule tussen Keeper Simon van der Steen en Superspits Ralph van Heijst kwam Autoschade Kemmeren / BeauXX op voorsprong.

Echter was het duidelijk merkbaar dat alle spelers een goede zomer achter de rug hadden waardoor de conditie vooral in de 2de helft welleens te wensen over liet.

Toch kwamen ook de individuele kwaliteiten van sommige spelers naar boven, zo wist Ralph van Heijst na een Counter de bal genadeloos hard binnen te schieten, maar hadden ze bij Knippen by Yvonne ook een stootkogel welke de bal genadeloos hard door het midden schoot.

Vlak voor tijd leek het er toch op dat Autoschade Kemmeren / BeauXX wellicht nog een 3-2 overwinning zou gaan boeken, maar na een drietal katachtige reflexen van Keeper Simon van der Steen wist Knippen by Yvonne de vierde rebound toch te verzilveren.

Al met al had Autoschade Kemmeren / BeauXX een slechtere seizoensstart kunnen beleven. De eindstand (3-3) laat zien dat ze dit seizoen in ieder geval niet in het "rechterrijtje" hoeven te belanden.
Volg ons op Bloglovin
Wedstrijdbelevingen
Heb je deze wedstrijd van dichtbij meegemaakt als Speler, Tegenstander of Toeschouwer, laat dan hier jou kijk op deze wedstrijd horen. Zo kan er misschien wel een leuke Nabespreking onstaan.
wqwq
26-09-2017 om 06:24

6 per supra footwear cent, and he was nfl chiefs just a coach black friday little louboutin shoes bit more than regular as a baserunner. nfl rams Worst nike air max of all, burberry online shop Bourn the north face merely skechers stole michael kors handbags 65 ralph lauren bases puma within bos jersey 95 endeavours, a coach factory outlet online undesirable 68.4 p.c huaraches achievements roshe run price tag. His mizuno running shoes defensive free run price tag much hollister clothing store too took christian louboutin a biggest strike; new balance he burberry bags outlet was thomas sabo uk value +4 gafas oakley DRS and air max shoes -11.5 dre beats UZR www.tommyhilfiger.nl about the ray ban sunglasses over nike free shoes and coach factory outlet online above jordan release dates 4 seasons.Will