2 jaar geleden kwamen we op het idee om te gaan zaalvoetballen.
Dus samen met het Sportcafe in Rijen overlegt, welke competities er waren en of wij in een van de competities konden beginnen. We konden beginnen in de recreatieve competitie en een nieuwe jeugd competitie (regionaal).

Maar als je gaat zaalvoetballen heb je natuurlijk spelers nodig, we besloten om een "vrienden elftal" op te richten. Dus niet alleen maar voetballers, maar ook mensen die nog nooit gevoetbald hadden.

Na wat zoeken kwamen we op de volgende spelers uit:
Jasper v/d Schoof (aanvoeder)
Simon v/d Steen (keeper)
Matthijs Ruiters
Jens Groeneveld
Kees v Tooren
Luke de Jongh
Rene Kroes (alleen jeugdcompetitie)
(Ralph van Heijst) (invaller)

Een gemengd "vrienden"groepje want Jasper,Ralph en Jens zitten op veldvoetbal. Simon en Kees hebben nog nooit op voetbal gezeten. Luke en Rene zitten wel op voetbal maar zijn 3 tot 4jaar jonger dan de rest en Matthijs is paar jaar geleden gestopt met veldvoetbal.

We moesten natuurlijk ook een team naam hebben, iedereen mocht wat teamnamen bedenken, en na een stemming kwam er : "The Incredibles" uit.

Natuurlijk moesten we ook een tenue hebben, deze werd verzorgt door het oude team van de vader van Jasper, FC Knudde, die waren een aantal jaar geleden gestopt met zaalvoetbal.

We werden gesponsord door het Sportcafe en Autoschade Kemmeren BV.
Wij vonden het ook wel leuk om met zijn alle dezelfde sporttassen aan te schaffen en deze te bedrukken met de 2 sponsoren. En Simon en Jasper hadden gezamenlijk een site gebouwd waar alle info op stond.

De jeugdcompetitie was wel een drama, te goede tegenstanders die al jaren bij elkaar voetbalde. Maar het was wel goed voor de ervaring. We hadden geen 1 wedstrijd gewonnen, dus waren laatste geworden.

In de recreatieve competitie (winter 2005/2006) zaten er wel paar leuke wedstrijden bij en je zag het team groeien, halverwege de competitie kwam Willem de Hoon ons team versterken.
De stand van de competitie werd niet bijgehouden.

April 2006, Het begin van de Recreatieve zomer competitie.
Luke en Rene waren uit het team gestapt omdat ze s' avonds niet mochten voetballen. Kees kon deze competitie ook niet meemaken omdat hij in Canada zat.

Er moest dus versterking komen, Martijn had al paar keer ingevallen als Keeper voor Simon (vriendschappelijke wedstrijden) en nog paar keer meegevoetbald, hij deed het geweldig goed en mocht dus blijven. Ralph was nu ook vast bij het team gekomen.

Het team bestond uit:
Jasper van der Schoof (aanvoerder)
Simon van der Steen (keeper)
Matthijs Ruiters
Jens Groeneveld
Ralph van Heijst
Willem de Hoon
Martijn van Roosmalen (nieuw)

Er werd op zijn tijd leuk gevoetbald, en hier en daar nog een paar hele spannende wedstrijden. We werden dit seizoen geen laatste maar een plekje hoger.

We vonden ook dat we nieuwe tenues moesten hebben, dus deze kwamen er ook. Het zijn Masita shirtjes ( Wit en Rood )

Augustus 2006, het begin van de wintercompetitie,
Kees teruggekeerd uit het verre Canada voegde zich weer toe aan het team, waar Willem de Hoon het team verliet.

Bondcoach Jasper kwam met een nieuwe speler aanzetten: Wouter Gerritse, waar mee hij op zondag ochtend voetbalt. Na een paar keer te hebben meegedaan in de zaal was dit onze nieuwe aanwist.

Het team van nu:
Jasper van der Schoof (aanvoerder)
Simon van der Steen (keeper)
Matthijs Ruiters
Jens Groeneveld
Ralph van Heijst
Martijn van Roosmalen
Wouter Gerritse


© 2006-2019
SimSte Productions